TZV Oyun 2021

NİSAN 2021

9A sınıfı öğrencimiz Deniz Baran Karagöz, Matematiksel Oyunlarla Oyun Teorisine Giriş Kulübü çalışmaları çerçevesinde, Türkiye genelinde 28 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen TZV Oyun 2021 yarışmasında, 100 üzerinden 70 puan alarak; 24 Nisan’daki yarı finale katılmaya hak kazanmıştır.

Bu başarısından dolayı, Deniz’i ve kendisine destek olan kulüp öğretmenlerimiz Elif Dilay Seyçuk ve Halil Kavaklıpınar’ı tebrik ediyoruz.

MAYIS 2021

9A sınıfı öğrencimiz Deniz Baran Karagöz, Matematiksel Oyunlarla Oyun Teorisine Giriş Kulübü çalışmaları çerçevesinde katıldığı TZV Oyun 2021 yarışmasının yarı final aşamasında aldığı 60 puanla; 29 Mayıs’ta gerçekleşecek final aşamasına katılmaya hak kazanmıştır.

Bu başarısından dolayı, Deniz’i ve kendisine destek olan kulüp öğretmenlerimiz Elif Dilay Seyçuk ve Halil Kavaklıpınar’ı tebrik ediyor; finalde başarılar diliyoruz.