Samsung Geleceğin Mucitleri

“Samsung Geleceğin Mucitleri”, Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin Samsung Multi Channel Devolopers işbirliğinde gerçekleştirdiği bir projedir. Kültür bilincine sahip, bilime ve sanata önem veren, yaratıcı bir kuşak yetiştirmek amacıyla gerçekleştirilen projeye; okulumuz öğrencilerinden Doğa Tenekeci ve Fatma Caner, projenin koordinatörlüğünü üstlenen öğretmenimiz Serkn Arslan ile katılmıştır.

“Samsung Geleceğin Mucitleri” İkinci Bilim Yarışması’nda ilk ona girmeye hak kazanan projeler, 18 Mart 2015 tarihinde jüri tarafından belirlenmiştir. Öğrencilerimizin hazırladığı “Ayakta Kalma” isimli projeleri, ilk on projeden biri olmuştur.

İlk ona kalan projelerin,

• TV Çekimleri ve Kidz Yayınları 18 Mart -27 Nisan 2015 tarihleri,
• Daily Motion Türkiye Video Portalı Halk Oylaması 27 Nisan- 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

3 Mayıs 2015 tarihinden sonra jüri nihai kararını verip ilk üç projeyi belirleyecektir.