Meslek Konukları Etkinliği Kapsamında Alp E. Aksudoğan Öğrencilerimizle Buluştu

Consultista Danışmanlık Şirketi Kurucusu, Marsan Marmara Holding Finansal Danışmanı Alp E. Aksudoğan, Meslek Konukları Etkinliği kapsamında öğrencilerimizle buluştu. Çok farklı sektörlerde deneyimi olan Aksudoğan, İTÜ İşletme Mühendisliği mezunu olup lisansüstü eğitimini Amerika’da tamamlamış, eğitiminin ardından bir süre Amerika’da çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönmüştür. Ayrıca NTV Tarih dergisinde de yazıları yayımlanmakta olan Aksudoğan, verdiği seminerde yaptığı danışmanlık faaliyetleri, mühendis olmak, finans sektörü ve finansal danışmanlık üzerine sektörel bilgiler paylaştı.

Consultista Danışmanlık Şirketi Kurucusu, Marsan Marmara Holding Finansal Danışmanı Alp E. Aksudoğan.

Profesyonel hayata atılmadan önce en az bir yabancı dilin mükemmel seviyede bilinmesi gerektiğinden ve ikinci yabancı dilin yaratacağı rekabet avantajından söz etti. Akademik becerilerin yanı sıra kariyer basamaklarını başarılı bir şekilde tırmanabilmek için insan ilişkilerinin öneminin de yadsınamaz olduğunu vurgulayan Aksudoğan, bilgisayar dillerine hakimiyet, kodlama ve tarih biliminin öneminden de bahsetti.