Dünyanın ünlü aşçılarını yetiştiren Cordon Bleu Aşçılık Okulunun ve Fransız Kültür Merkezinin işbirliğiyle Türkiye’de “Fransız Lezzet Haftası”nı kutlamak amacıyla İstanbul’da bulunan birçok Fransız restoranında ve Cordon Bleu’de Fransız aşçılarının katılımıyla bir dizi etkinlik düzenlendi. 25 Kasım Salı günü 9E ve 9F sınıflarındaki Fransızca öğrencileri, Fransızca öğretmenleri Brenda Kapamacıyan eşliğinde bir yemek yapımını uygulamalı olarak görmek, lezzet haftasında yapılan farklı etkinliklerden faydalanmak amacıyla Cordon Bleu Aşçılık Okulunda Fransız aşçının yaptığı yemeği aşamalarıyla izleyip kendileri de bu deneyime katıldılar. Etkinlik sonunda öğrencilerimizin her biri, birer mutfak terimleri sözlüğüne sahip oldular.